Videti jedan post
Star 29.04.2014, 12:23   #8
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ima dve vrste klavijatura Pa500. Bio sam vlasnik obe vrste.

Jednu možete prepoznati po ADAPTERU koji je duguljastiji i lampica na njemu je na samoj ivici i kockasta je. Od tog modela i klavijature bezite kao đavo od krsta. Zvuk na zvučnicima njegovim je očajan, bez bass reflex-a, kao tranzistor. Dirke očajnije nego inače, javlja se problem sa šumovima ( kada se isključe zvučnici to više nije šum nego urlanje). Dakle sam zvuk na njoj ( njenim zvučnicima) je nebo i zemlja kako bi trebalo biti.

Druga je sa kockastijim adapterom i lampicom koja nije na ivici adaptera (jeste blizu ivici ali nije na samom rubu), i okruglog je oblika. Taj model koji je i najrasprostanjeniji je sasvim uredu.

E sada ne znam gde su kod nas nabavljali onaj krš od modela, ljudi su taj krš kupovali i u muzičkim kućama.... Kako je to urađeno, katastrofalno. Kao tranzistor. Da ste mi videli lice kada sam zasvirao kući na njoj, nisam je probao kod prodavca, jer cenim da je novo-novo. Imao sam pozitivnog iskustva sa njim. medjutim ni prodavac nije znao za jadac. Verovatno je povoljnije kupovao pa nije zagledao i probavao....