Videti jedan post
Star 30.04.2014, 12:30   #4
donniefalcone
Početnik forumacije!

donniefalcone's Avatar

Registrovan/a dana: 30.04.2014
Mjesto: Čapljina
Godina: 30
Downloads: 8
Uploads: 6
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Roland GW8
donniefalcone ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od dalibor jarmina Pokaži Post
Znači ovako: upalim ga, digne onaj "prvi" zaslon gdje piše ono sve o hardu i ostalo (ne znam kako da kažem) i odmah se resetira. U BIOS mogu ući, stavim sve na default, opet reset, ubacim Windows da ga probam instalirat, ponovo reset, promijenio sam i memoriju u drugi slot, ništa. Na F8 ne reagira (safe mode). Očišćen je (fizički) znači od prašine i svega, opet ništa. Molim vas za pomoć, šta bi moglo bit. Hvala

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Nedavno sam popravljao kompjuter koji je imao isti problem kao tvoj. Upalim ga, radi dvije minute, dodje do xp logo, ugasi se. Probam instalirat xp ponovo, udje u instalaciju ugasi se.. I rastavio sam kompjuter i skontam da ventilator na procesoru ne radi. Rekao si da u tvom kompjuteru nema prasine, a to znaci da prasina ne ometa rad hladnjaka/ventilatora na procesoru,ali je moguce da ti je taj ventilator na procesoru crkao i ne moze hladiti procesor. A to uzrokuje preveliko grijanje procesora, a cim procesor predje odredjenu temperaturu odmah prestaje s radom ( resetira se , ili ugasi racunalo), kako bi zastitio sam sebe od jos veceg kvara. Pogledaj jeli sve u redu s tim ventilatorom. Ako ventilator radi, vjerojatno ti je pokvareno napajanje. Nadam se da sam pomogao lijep pozdrav

Promijenjeno od donniefalcone (30.04.2014 u 12:31 sati)
donniefalcone je offline   Reply With Quote