Videti jedan post
Star 30.04.2014, 20:25   #4
Thommas19
Početnik forumacije!

Thommas19's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Thommas19 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Korg PA600 ekran problem

Evo da javim sta se dogodilo za dva dana ...

Zvao sam kulturno sam smarao bio u servis njihov onako pristojno sve i serviser je zvao 5 puta na moje oci glavnog dobavljaca delova koji se naravno nije javljao .... Kaze serviser meni 5 dana nije vec na poslu cas bolestan cas se ne javlja pa iskljucen telefon pa vozi decu negde i tako...
Igrao sam se gluvih telefona sa servisom i radnjom... U radnji mi kazu da oni ni ne znaju da je dobavljac bolestan bla bla bla... Tu sam prekipeo i trazio direktora firme da cujem koji me je naravno posle dvocasovne jurnjave pozvao...
Objasnjenje je sledece :
Posto sam ja blizi servisu radnik je dobio ukor sto mi je predlozio da odnesem instrument odmah u servis kao trebao sam kod njih... Onda ja mu kazem gospodine uz svo duzno postovanje recite vi meni kako kao glavni uvoznici i serviseri mog muzickog instrumenta nemate ni jedan deo na lageru???
Odgovor je bio kao znate serviseri su pokvareni oni muljalju to za sebe pa ne narucujemo delove ... Kada se nesto pokvari tek tada narucimo...
Ja kazem to je vasa firma vi ste direktor odgovorni ste za to i on kaze preko one stvari meni ako bas morate da znate evo cuo sam se sa kontaktom iz vrsca i na granici su 10 displeja koji stizu sutra(danas) i 3 sata popravka i do kraja dana dobijate instrument ... Ja se zahvalim lepo na odgovorima i naravno da me zanima da me ne zanima ne bih se ni cimao...
Probudim se jutros cekam do 15h nista ... Ja pozovem servis kazu nismo jos dobili deo pozvacemo mi radnju da ih pozurimo i do kraja dana javljamo... Cekao do 18h( kraj radnog vremena) niko nije ni pozvao da se izvini... Nisam zvao toliko sam gnevan da bih im bacio bombu... Tako da uhvatise me praznici i nadam se da ce barem sledece nedelje biti popravljen instrument....

Nikad vise ne kupujem instrument kod nasih dobavljaca .

Promijenjeno od Thommas19 (30.04.2014 u 20:27 sati)
Thommas19 je offline   Reply With Quote