Kada Basista kaze na probi necu svirati tu pjesmu neslusam narodnjak..
Kada pjevac malo malo mrda po mikseti i nikad mu mikrofon nevalja..
Kada pjevac trazi povisicu a pukne mu glas u pola svirke pa ja odradujem cjelo vece i ujutro poslje svirke djelimo iste pare a on trlja ruke...
Najvise me zivcira kada idem u ispomoc pa kraj mene stoji fajlaš sa pa800...a ja sviram na i4s i LE...
Kada mi fajlaš kaže da će si kupiti Guerinku samo za šminku...

Kada sviram neku pjesmu koju dugo nisam svirao i pocnem pjevati REF a ono visoko u PM..kasnije spuštaj..hehe
Kada Dodem svirati u neku selendru a jebe napon...e sada imam stabilizator hahahha...
Kada mi se laptop zaledi kada trebam promjeniti tekst...
Kada zaboravim ponjeti stalak za laptop i rijeci...
Kada trebam poceti pjevati refren mene tera podrigivati...
Kada pijem Juce i kasnije dobijem pro..lj..e..v pa samo jedva cekam da stanem sa pjesmom...

Kada pijandura dode kraj mene i prdne...majku mu...
Kada Mi bubnjar palicom povuce po klavijaturi....
Kada sviram npr neka puca puca puca...umjesto toga pocnam pjevati u refrenu udara u glavu ko sampanjac....hahaah to se samo jednom dogodilo heheh...sve je to za ljude...
A naj naj naj vise me zivcira i smeta i to vise nedopustam da netko na mojoj svirki oce pjevati pa mi ubljuva mikrofon pa mi sekasnije povraca koliko smrdi fuj!!!
ima jos puno puno puno toga mogao bih napisati knjigu...kao i svi ostali!!!!
pozdrav od klavijaturiste i jedan savjet...
Kao svirac Treba imati svoje "JA" tako sam i ja napavio da vas ljudi i kolege sviraci nesmatraju nekim šunjom i da imaju respekta prema vama...jel dosta sam ja šutio i na kraju kada sam okrenio stranicu svi se zacudili... to je jedan veliki savjet nedajte se....pozdrav od klavijaturiste....pozdrav