Videti jedan post
Star 26.05.2014, 16:47   #49
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Apsolutno krivo razmišljanje. Ako sad cijeniš Va7 npr. 500 eura, malo pogledaj oglase drugih klavijatura u tom cijenovnom rangu. U toj cijeni imaš Pa50, Pa50 sd, Pa60, Pa500 (bio čak za 450 eura), Yamaha 1500, 3000, 9000 (ak naletiš) još malo pa blizu Tyros 1 (možda se naleti), Roland e50, e60. Dakle, uopće nisi konkurentan, bez obzira kako ti je klavijatura sačuvana. To je sad stara, teška klavijatura s starim zipom i floppy-em, što ja (npr.) jako izbjegavam.
Ista stvar je o činjenici koju pišeš o G800, Em2000, jer ljudi zaista toliko cijene svoje mašine no, oni neće te klavijature prodati, vjeruj mi, a nećeš je ni ti.
Osobno smatram da smo došli do razdoblja kad je moguće novu kvalitetnu klavijaturu kupiti po povoljnoj cijeni. Tu pričam o npr: Roland Bk5, Yamaha psr 750 (ista kao 910), korg pa300/600. To su sve klavijature koje koštaju do 1000 eura a moguće je s njima raditi vrlo ozbiljno i mislim da bi cijene rabljenima morale itekako padati. Da, Va7 je očuvan, dobar, ovakav, onakav, ali to je stav srca koji nažalost nema veze s razumom. Kad prodaš Va7 i kupiš bilo koju od ovih novih (npr), pa sviraš na njima npr. steel gitaru onda ćeš razumijeti o čemu ti pišem. Staro je staro, mali samplovi sounda itd, itd.
Alen P je offline   Reply With Quote