drugar kontamo mi tebe al ti ne kontas nas...jednostavno neces moci prodati klavijaturu za te pare...u najboljem slucaju dobices 400 evrica za nju...ja sam jos pre 3 i po godine pazario va76 za 500 eura, a i tad je vec bio zastarela tehnologija a kamo li sad...drugo ne prodajes klavijaturu koja je primamljiva da bi mogao da joj drzis cenu, da prodajes tipa bar pa2,tyros 3, pa600 pa i mozes da drzis cenu jer ih ljudi relativno sviraju...va7 da okrenes celu Srbiju naci ces 3 coveka da jos tezgare s njom, ako nadjes i tih 3...jbg pregazilo vreme...tako je kako je, a drugo iako sam svirao i va5 i va76 i zvucali su vrlooooo dobro, ta va serija u srbiji generalno nikad nije bila popularna...tako da sta da ti kazem. ako si nameran da prodas u skorije vreme moraces da korigujes cenu...sad da pozoves nekog preprodavca i ponudis mu va7, prvo bi se 2 sata mrstio sto mu zaboga nudis roland a ne korg,a i na kraju bi ti ponudio max 300 e...znam jer sam svirao 2 rolanda iz te serije,i znam kakva je njihova prodaja bila jos pre par godina, a tek pa sad..pozz