Videti jedan post
Star 26.05.2014, 19:33   #4
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

drugar kontamo mi tebe al ti ne kontas nas...jednostavno neces moci prodati klavijaturu za te pare...u najboljem slucaju dobices 400 evrica za nju...ja sam jos pre 3 i po godine pazario va76 za 500 eura, a i tad je vec bio zastarela tehnologija a kamo li sad...drugo ne prodajes klavijaturu koja je primamljiva da bi mogao da joj drzis cenu, da prodajes tipa bar pa2,tyros 3, pa600 pa i mozes da drzis cenu jer ih ljudi relativno sviraju...va7 da okrenes celu Srbiju naci ces 3 coveka da jos tezgare s njom, ako nadjes i tih 3...jbg pregazilo vreme...tako je kako je, a drugo iako sam svirao i va5 i va76 i zvucali su vrlooooo dobro, ta va serija u srbiji generalno nikad nije bila popularna...tako da sta da ti kazem. ako si nameran da prodas u skorije vreme moraces da korigujes cenu...sad da pozoves nekog preprodavca i ponudis mu va7, prvo bi se 2 sata mrstio sto mu zaboga nudis roland a ne korg,a i na kraju bi ti ponudio max 300 e...znam jer sam svirao 2 rolanda iz te serije,i znam kakva je njihova prodaja bila jos pre par godina, a tek pa sad..pozz
Milan$ je offline   Reply With Quote