Videti jedan post
Star 26.05.2014, 21:08   #53
SMusic studio
Vredan član društva

SMusic studio's Avatar

Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
SMusic studio ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma ok je, jesam namerno stavio veću cenu, ali cena je podložna dogovoru.

Video sam puno oglasa za razne Rolande, ima čak BK-3 za 500e, ali to je već pitanje šta je i kako je. Čudno mi je što mnogo ljudi menja nove klavijature, očigledno da nisu zadovoljni onim što su kupili. Vidim PAx3 za PA600 ili PAx3 za Tyros 4, ili Tyros4 za PAx3, ili BK-9 za PAx3, ili PAx3 za PA900 ??? Ko će više tu da se snađe.
Očigledno da nove serije ne zadovoljavaju za svoju cenu, ili smo svi postali prezasićeni novih modela i tehnologije, pa za 2-3000 eura hoćemo simfonijski orkestar LIVE. Ranije je bilo par top modela i to je to i svi zadovoljni. Ako si hteo narodnjake - PA80, zabavnjake Roland G serija i gotovo. Posle je Yamaha pomutila sa Tyrosom, pa počeli svi da filozofiraju i od tada je hiperprodukcija aranžera a kvalitet sve manji za 3000 evra.
Ako ima nekoliko G1000 za oko 400e,nekoliko EM-2000 za300-350e,Tyros 1 za oko 600 do 700 (pričam za baš dobro očuvane), Tyros 2 je 900-1000, onda je logično da je VA 400-500. Moj VA je retko ovako kompletan i zato je oko 500.
To što nije popularan nisam ja kriv, a u sebi, znate i sami, ima celu E i G seriju.
To što je popularno je i precenjeno (kao automobili VW), ja stvarno mislim da ovo vredi tolike pare prema onome što daje, voleo ga neko ili ne.
Sve mi ovo pomalo liči na priču sa Ketronom.