Videti jedan post
Star 27.05.2014, 21:06   #59
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pod uslovom da naletiš na nekog ko zaista ceni Roland kao proizvodjača i Va seriju, za Va7 nećeš dobiti ni u ludilu više od 350E. Nemoj da misliš da si jedini sa ovako očuvanom spravom. Jedna je trenutno u Kragujevcu, a bila je moja. Moj prijatelj najbolji takođe fantastičan Va7. I definitivno nisi jedini koji daje rezervne Zip diskete, jer smo ih svi koji smo svirali Va ili G imali i prodali zajedno sa klavijaturom. Što se tiče ritmova, to da daješ 5000 ritmova ti apsolutno nije nikakav plus. Bolje je da daš 100 ali jako kvalitetnih.
Rezime. U Srbiji, za Va7 u bilo kakvom stanju, ma da je sad izašao iz fabrike sa 0h rada, nećeš dobiti više od 350E, i za te pare da bude srećan ako dobiješ toliko. To je realnost i tako diktira tržište. A da je dobra klavijatura, jeste, da je prevaziđena, itekako jeste.
Čisto da bi imao uvid u neke stvari, jer ovako imam utisak da se gubiš sa cenama.
Svako dobro, pozdrav.
calevh je offline   Reply With Quote