Videti jedan post
Star 31.05.2014, 19:35   #14
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

to je taj krucijalni deo Vex, plitak mix gde se sve cuje cisto, obicno zvuci kao pracka na klasicnim tezgaroskim kutijama bez binova, ma koje da su te kutije...ako pak nagruvas bass bubanj ili bass gitaru, eto ti muljavine koja pogusi sve ostalo...vecita korgova dilema, pa ko se kako snadje da nadje sredinu
Dodato:
I jos jedna stvar...Marco drug, mozda zvuci ko klise, al to je fakat, a to je da ja necu da budem muzicki producent, dizajner zvuka i slicno, i da proucim cifavu jednu oblast i nauku i sve to da bih sredio korga.jos jedan fax mi ne treba, dosta mi i ovaj jedan koji nikako da zavrsim ..hocu samo da sviram, da ne opterecujem mnogo mozak frekfencijama, efektima, EQ-om i jos trista drugih cuda da bi korg konacno zazvucao...iskreno ja bih radje da vreme utroseno na sredjivanje pa3, iskoristim za skidanje pesama, koje ce da mi donesu konkretnu korist, umesto sto provodim noci pored njega da on, kazem konacno zazvuci, i opet to nije to ..sto rece Vex ipak za mene standard da je korg najbrze srediti od svih klavijatura ne vazi jer jeste da je najlakse i najbrze nabacati ritmove i boje u njega, ali kako to zvuci? Diskutabilno naravno, i kad na kraju proracunas vreme koji si proveo uz njega, skontas da si mogao za to protraceno vreme da radis milion drugih stvari...ja stvarno nisam zadovoljan pa3, a vidim sve ih je vise takvih, i ja to javno kazem i isto tako kazem da nisam inzinjer zvuka vec obican tezgaros i samo to i hocu, da sam hteo da budem producent za pocetak bih otvorio kucni studio i ozbiljnije se pozabavio tom temtikom...iskreno meni je najzalije sto vreme provedeno za sredjivanje aranzera ne iskoristim da jednostavno vezbam tehniku, skidam pesme i sl...al jbg, tako ti je kad sviras korga..to je moj stav i glediste...pozzz

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Promijenjeno od Milan$ (31.05.2014 u 22:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote