Zxa1sub je dobar bas bin,kad sve uzme u obzir skoro pa ideala...u subotu sam radio sa 4 zx3 i sa 2 zxa1sub...morao sam da potpomognem i na zx 3 da pridodam bas da bi mi ton koliko toliko bio dobar,a u nedelju sam radio 2 x zx3 i sa 2 x zx1 sub i opet nije bilo kako valja...radio sam viken pre toga sa 2 zx3 i 1 mackie srs1500 inace 15" i 600w...mnoooogo je bilo bolje...e sad kutije zx3 i jesu prgave i treba dooobro da se poguraju...zxa1sub sam danas vratio i u megamusic u Kraljevu su ispostovali dogovor i sve pohvale za njih...
Dodato:
Kutije zx3 sam kupio nove,a sad da ih menjam...pa nekako i ne bi,jer tesko se prodaje,a za bas bin ima mozda resenja u neki koji imaju u sebi po dva i vise zvucnika...10" ili 8"...videcu za fbt vertus,a ima i hk audio linear 5...ima ga u studiog u bg i ima 2x10" i 1200w je na 4 ohma i 30 kg...jedino sto je cena 999€…mozda jedan pa kasnije jos jddan...on bi trebalo dve zx3 da soooolidno pokrije..ako je neko imso prilike da cuje ili da proba nek napise utiske...necu mu nista...;-)
Promijenjeno od vane1 (02.06.2014 u 18:48 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|