Malo konfuzno napisano, ali kako sam probao da razumem, imas Roland EM-2000 koji ima Hard disk i na njemu ti se nalaze setovi, ritmovi, performanse(boje), itd. itd.
E sad tvoje pitanje je bilo posto hoces da ubacis "Lukasov set" da li mozes da zadrzis ritmove i boje koje si imao da se ne obrisu? Mislim, imas hard, tu ti se nalazi tvoj set i backup njega verovatno, i kada ubacis drugi set (ritmovi, performanse), njih ces isto ubaciti na hardu, samo sto ces ih preko Disk Linkova definisati drugacije da ih cita sa harda konkretno. Takodje pretpostavljam da ubacivanje sadrzaja za kompjutera na Hard disk klavijature radis preko Floppy-a ili ZIP-a. Ajde da pokusam slikovito da ti objasnim i verovatno to i hoces da odradis, msm bar sam te tako skapirao da hoces da uradis

Ovako nesto cisto kao primer:
1) Rumba 5) Grcki
2) Begin 6) Dvojka
3) 7-8
7) Namenski 1
4) Sa-Sa 8) Lukas rumba
...sad kako sam te razumeo, zelis da tipa ubacis neki drugi ritam umesto nekog tvoj koji ti se ne svidja, a da ovo ostane sve isto koliko sam razumeo

Evo dole u listi konkretno sam umesto "Namenski 1" ubacio "Begin Modern", a ostalo sam zadrzao, pretpostavljam da si to hteo
1) Rumba 5) Grcki
2) Begin 6) Dvojka
3) 7-8
7) Begin Modern
4) Sa-Sa 8) Lukas rumba
Ako si ovo hteo, nista nije tesko, samo odradis kao ucitavanje ritma na odredjenom mestu, kao Owerwrite opciju, tj. pod Disk Linkovima kako verovatno citas fajlove sa harda samo promenis drugi ritam za taj odredjeni broj pod Disk Linkom
Procackaj malo opcije za ucitavanje podataka pod F5 (DISK) pogledaj malo ucitavanja i to, ali procesljaj takodje i forum za vise informacija, ima dosta toga pisano
Nisam odavno imao G seriju, posto je ona ekvivalent i EM seriji, ali imas ovde na forumu isto kako raditi sa Disk Linkovima na G1000/EM-2000, pa vidi kako se menjaju ritmovi, ubacuju, ima sigurno tema gde mozes naci ovo sta te interesuje, samo malo pretrazi, nacice se sigurno nesto
Pozdrav