Citat:
Originalno postovano od mikimiki
Yamaha moxf mozes instalirati 1 gig ili 2 gig flash ram ..Prima komplet setove od Motif xf.Ima i dobar editor za pc pa mozes sam sebi praviti.U svakom slucaju extra klavijatura za te pare..Takodje ima i kompletan kontent od motif xf..
|
Najvise sam se zagrejao za moxf 6. Verujem da ima najbolji zvuk. A i ima rama na pretek. Nego nisam se susretao sa motifom ne znam kakav je po funcionalnosti. I ovaj podatak o perfomansama, ima samo 256 i to moguce je dodati najvise 4 parta. To mi je malo, ako bih koristio bas, solo, tercu i arpeggio u jednoj perfomansi. Nije mi jasno ni koliko insert efekata ima....
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od vingula
Fantom G6 također se može nadogradit na 1GB RAM-a, susreo sam se sa Motif XS serijom ali je zakompliciran do bola. Fantom ima po meni puno jednostavnije i realno složene funkcije/opcije menija, što za zvuk, što za kombinacije i ostalo...
|
Bio sam danas u prodavnici da probam roland Fa6. Nije bio tu prodavac zaduzen za klavijature pa mi niko nije mogao objasniti kako se korisi klavijatura i jos neke detalje. Ne znam da li je slicna fantomu g6 ili vec nekoj drugoj seriji. Da moze semplove da cita uzei bih je bez razmisljanja. I dopada mi se sto su ubacili drum masinu. Ima intro dve varijacije, dva prelaza i kraj.