Videti jedan post
Star 01.07.2014, 14:42   #10
DrPtr
Početnik forumacije!

DrPtr's Avatar

Registrovan/a dana: 11.05.2014
Mjesto: Toronto
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
DrPtr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Jeste ES tenk, dirka mu je super kao i na naredna dva modela ali ipak ne moze se ocekivati isti kvalitet izrade i dirka na MoXF kao ni operativnost...ipak je to njihov jeftiniji model a kao i drugi proizvodjaci i Yamaha tu zakine na materijalu,funkcijama....Koliko sam video MO je zakinut na sampler funkcijama,pa se semplovi ne mogu obradjivati u samoj klavijaturi.Jedna od dobrih funkcija na predhodna dva (Top) modela je sto su se u samom sempleru mogli layerovati semplovi u okviru jednog multisempla(Waveform-a).... mada obrada sempla se moze uraditi i u kompu(Awave recimo) .
Kod svih tih jeftinih modela klavijatura se mora napraviti neki kompromis i odrediti prioriteti,ne moze se imati sve za te pare...na zalost.

Citat:
Originalno postovano od dmmacak Pokaži Post
U radnji su mi rekli da dobijam 512 mb flash rama gratis. Tako da bih za pocetak bilo dovoljno. Nego moram da pitam, posto mi se svodi svirka 50% na narodnjake, da li su terce dostupne na moxf-u. I da li ih je komplikovano napraviti?
Hvala!
pa super ako uz to ide i flash ram .Sto se tice terci nisam ih koristio,nemam ih ni na PA3 niti sam nesto lud za njima ali bi trebalo da moze obzirom da Voice ima 8 elemenata pa posle x4 u Perform.Ja bih oko toga malo detaljnije konsultovao manual... layeri,split,Motifator forum....i te stvari.

Materijal....generalno za Motif seriju nema ga puno(na netu ),pogotovu ako se ceka na gotovo-Download/Load ali recimo Awave podrzava XF format koji je kompatibilan sa MoXF tako da se tu svasta moze uraditi.
Za XS recimo se moze naci dooobar deo Yamahine zvanicne kolekcije (koja se placa) i moze se lepo iskoristiti + malopre pomenuti Awave... i tu nema granica.Sve zavisi koliko si raspolozen da se posvetis tome.
Sledeći član vam se zahvalio DrPtr za ovaj koristan post:
dmmacak (01.07.2014)