Ja ne bih išao na pasivnu varijantu, aktivne kutije ove novije serije su perfektno odrađene, limiteri, skretnice, komponente u kutijama, snaga, osjetljivost... Ne bih ni razmišljao o pasivnoj seriji više nikad.
Evo ti moj prijedlog, 4 x Yamaha DSR 115 (posjedujem DSR 112 i to je izrazito dobra zvučna kutija, super snažna, a o kvaliteti i čistoći zvuka da ti ne pričam). Još je nisam vidio u limitu, a svirali smo stvarno GLASNO!
Drugi prijedlog JBL PRX 715, čuo sam kod kolege i samo riječi hvale imam za te kutije, a i prethodna serija PRX 615 je za svaku pohvalu, iako su za mene i DSR i 715 korak ispred.
Slušao sam i Promaxx 14, ali na mene nije ostavila neki utisak, da se razumijemo, dobra kutija, i snažna, ali ja sam čuo distorziju prije nego se limiter upalio ( preset na DSP-u je bio namješten na LOUDNESS), pa mi to ne ulijeva neko povjerenje, a bass je puno bolji na ovim Yamahama i JBL jer su drvene kutije, a Promaxx je plastična kutija, koja je jako osjetljiva na ogrebotine, doslovno je možeš noktom oštetit.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
Pozz
|