Videti jedan post
Star 30.07.2014, 02:43   #7
milepsr
Odomaćeni član

milepsr's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
milepsr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od rolandx Pokaži Post
postovi nisu rekla kazala, već su zasnovani na činjenicama i ličnim mišljenjima VLASNIKA Pa600
Zbog cinjenica ja nisam postao vlasnik pa600, a ni pa900. Neki ljudi su emitivno vezani za instrument koju poseduju (ili bi voleli da ga poseduju), tako da je nekima dzabe pricati. Ja sam na ovom forumu izneo svoje licno misljenje kao kupac koji je probao obe klavijature, u isto vreme na istom stalku, i dobio sam odgovor da gresim, da sam u zabludi... Kao da ne znam sta je dobra dirka, kvalitetan taster, kvalitetan siber, dobro kuciste, dobar ekran, sistem bez gresaka, operativnost, mogucnosti... Da se ne ponavljam, pisao sam o tome u drugoj temi o PA600 pa ko zeli neka potrazi.

PA600 je sve samo ne "profesionalni aranzer" kako ga Korg zove. To je entry level i kraj, i sama cena vam kaze koliko vredi. Instrument za amatere i ne previse zahtevne korisnike.

Citat:
zvuk je savrsen.
Citat:
zvuk izlazi fantastično
Izvini prijatelju, nemoj se naci uvredjenim, ali znas li ti za gradaciju ?

Katastrofa-lose-prosecno-dobro-odlicno-savreno-ultra mega giga go go Power Rangers ?

Gde se nalazi tu PA600 ? Pisu se bajke kao da je Bogom dan, kraj sveta, posle njega potop...

Promijenjeno od milepsr (30.07.2014 u 02:44 sati)
milepsr je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio milepsr za ovaj koristan post:
GALA (01.03.2018)