Videti jedan post
Star 30.07.2014, 16:58   #25
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pisao sam samo o tyros 2. Na KP-u vukli su se par klavijatura sa linijama na display-u. O tome sam pisao. Nisam radio na Tyrosu i nemam ama bas nista protiv njega, uzgred Mile, ne pisem ,,GLUPOSTI" vec cinjenice. Glupost je da dirke na Korgu pa600 porediš sa casiom. E to je glupost. Da se ne nadovezujem , moji postovi su bili apsolutno jasni i decidirani. U oglasu nisam naisao na T2 ( i govorim samo o T2) da nema oljuštene farbe ispod prelaza i varijacija, otisci od ruke na levom delu i td. Kažem : Naravno da bih uzeo T2, da je očuvan , što ne znači da ga neću uzeti komentarisao sam korg koji posedujem spram Pa 900) koliko sam mogao da se drzim tog poredjenja. Apsolutno sam realan u poredjenju i odmeren, niti pricam u superlativu niti u deminutivu.

Mile, tema je izmedju ostalog Pa600-Pa900, a sto se tyrosa tice mogli bi da ostavimo za drugu temu, jer cak ni Pa600 i Pa900 nisu ista klasa. I TVRDIM da za 1000 evra NEMA boljeg aranžera - novog u toj klasi i ceni.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od milepsr Pokaži Post
Izvini, ali stvarno preterujes. (i).
Kada sam rekao na kućište da je kvalitetno, spram cene i ranijih modela ( Pa500 ) ono to i jeste. Ne poredim ga sa Tyrosom 2,3, Pa800, Pa2x, Pa3x.... Jer ako za svaki post moram advokatski da se držim svih objašnjenja i da se hvatamo za slamku, onda to ne vodi nikuda.

I još jednom ću ponoviti što se teme tiče: Moje mišljenje je da - Kupovinom Pa900 neće biti oduševljen jer neće puno toga više dobiti za novac koji daje spram Pa600. Pa900 definitivno nije odlična kupovina ali Pa600 definitivno daje svoj maksimum na tržištu za novac koliko košta nova klavijatura.

Promijenjeno od rolandx (30.07.2014 u 17:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote