Korg Pa80 detalji oko sređivanja
Naslov teme je malo sveobuhvatan ali takva su mi i pitanja, da ne odugovlačim.
Drugari, treba mi pomoć i par saveta. Kupio sam Pa80. U njemu odlični ritmovi univerzalni iz znate već kojih setova (najpoznatiji za Pa80) sve je to super, međutim ima par caka. Ja imam preko 50 semplova na kartici raznih umobolnih Dx boja i ostalo, meni to ne treba. Ja bi to sve pobrisao. Sačuvao bih par boja koje mi odgovaraju na HD pa onda formatirao karticu. Kako da prebacima boje koje mi odg. Na hard? Gde da pronađem te boje i kako da ih sačuvam?
Ajmo dalje. S obzirom da imam boje koje mi odg. već sređene po performansama (tasteri sa desne strane) da ne bih opet sređivao efekte, jel mogu da sačuvam te postavke, pa kad vratim semplove na karticu, da automatski ponovo budu tu boje koje su ostale. Ostala mesta na kojima bi bili pobrisani semplovi bi ja sredio sa novim semplovima koji mi odgovaraju.
Dalje. Ritmovi. Da li mogu zasebno u ritmu da podesim efekat i da to snimim kao ritam a da nema veze sa performansom. O čemu se radi. 9-8 ritam, ima ogromnu kolčinu halla na bas traci. Jednostavno hoću da smanjim to skroz na nulu, i da snimim takav ritam i da zauvek ostane takav. Kako?
Da li mogu performansu koja mi ne treba, recimo u onoj prvoj banci da obrisem kompletnu prvu banku, i da u njoj krenem od početka da ređam svoje boje po rasporedu kako meni odgovara sa podešavanjima koja mi odgovaraju?
Molim Vas sve za odgovore.