@VUNIMRAV - napravio si samo jednu/dvije greške, nikada nemoj prije svirke raditi radnje na klavijaturi u koje nisi potpuo siguran i uvijek provjeri ono što experimentiraš tako da restartaš klavijaturu (ali kod kuće
Dogodilo se vjerojato ono što kaže @dmmacak, a mislim da si to mogao rješiti da si pritisnuo RELOAD.... ne znam, nisam siguran. Ja ne koristim (niti sam kada koristio) Tyros3 pa ne mogu biti precizan jer postoji određena razlika u učitavanju/backupiranju samplova kod Ty3 i Ty4. U svakom slučaju, nešto si krivo odradio i sad je teško reći što, jer vjerojatno niti sam ne znaš koji si postupak koristio.
Ne mogu napisati precizan postupak backupa samplova jer nemam Ty3 kod sebe. Bilo bi dobro da uskoči netko drugi koji je to koristio i da postavi kratke upute, to je svega par radnji.
Ne znaš jel gore kad je sve u jednoj temi ili ih ima 100 pojedinačnih. Teško se snaći ali mislim da je tražilica na forumu odlična i njeno korištenje često pomogne i meni da pronađem ono što me zanima.
he he he -za mene je uvijek nedjelja bila dan odmora i blagostanja :-)