Videti jedan post
Star 29.09.2014, 00:18   #2266
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da se i ja pozalim, juce bio na svirci jednoj, krstenje bilo... I domacin nas ispostovao do bola, znaci nema da fali, i usluga, jelo pice, baksis... Ma sve sve... Ja svirao do 21 i onda dodje decko od 21 godinu, 12 godina mladji od mene sa pa3x i korgom m50 i bukvalno me pojede za dorucak... Onaj moj pa600 je izgledao kao kineski fujitone naspram ovih sprava... I set i jacina, izbacaj ma sve sve sve... A tehnika... To je tek prica za sebe... Ali odvali decko a ja ostadoh ko da me neko popisao... Malo sam kasnije pricao s njim, kaze isao na casove kod Zekica, Demirovica... Jbg... Nije cudo. A dobar lik do ola, miran, povucen, sto bi rekli nije naduvan, bilo mi je cast upoznati ga... I onda da stvar bude jos jaca, odemo posle tezge na pice... Muzika, normalno..
Svira lik pa3 i g6, i sad neke laganica pesme... Ovaj ima 25 godina... Kad je stao narodnjake da razvaljuje... Leleeeeee kakav kosmajac, koja je to tehnika... Ja gledam i ne verujem sta mi se desava u jednom danu... Znaci nabili su mi kompleks zestoko... Ima da sednem i da radim po 5 sati dnevno ili da prodam klavijaturu, nema druge.... Bas sam ih snimao, postavicu snimke kad budem imao vremena da vidite vi te ludake.
yamahapassion je offline   Reply With Quote