Tema: Korg PA 600
Videti jedan post
Star 08.10.2014, 10:44   #51
SMusic studio
Vredan član društva

SMusic studio's Avatar

Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
SMusic studio ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Lepo si ime izabrao za NICK, šta ti je trebalo da menjaš firmu i pređeš na Korg? Eto zašto ja gotivim druge proizvođače,a jedino ne Korg, pa me svi ispljuvaše ovde po forumu zbog toga.
Vidim svakog dana da se poneko požali da mu je nešto crklo na Korgu i to na relativno novijim spravama. Izem ti ja takvu firmu sa toliko reklamacija i kvarova.

Neću da ti stajem na muku, baš mi je žao što ti se desilo,znam kako ti je, još ako imaš posla. Slanje u servis može da potraje poprilično i to je ono što je najgore kod nas. Da živimo u nekoj normalnijoj zemlji, pa da kupiš bilo šta kad si siguran da imaš normalan, brz i efikasan servis, pa te baš briga da li će da nešto crkne.

Vidi ovako, pich bender se jako lako menja, to je posao od sat vremena, ali me izluđuje pomisao da će zbog toga držati klavijaturu u servisu bar mesec dana. Tako je meni bilo kada sam trebao da menjam gumice, na kraju sam ih sam kupio i zamenio za čas i nisam hteo da mi zbog toga drže klavijaturu u servisu do besvesti i uz to naplate skidanje svakog šrafa. A bio sam u servisu u BG koji je ovlašćen baš za popravku Korga i rekao sam NIKAD VIŠE kod njih. Em lupaju neke cene, em ne znaju kada će biti popravljen i pominju neke delove direktno iz Japana, pa kao carine,pa procedure, pa ovo pa ono...

Problem je kod tebe šta uraditi jer je u garanciji? Samo da imaš nov bender (a 99% će morati nov), ja bih ti ga zamenio da se ne cimaš. Ovako, neka ti je sa srećom ako je šalješ u servis. Vidim da hoćeš puno da pomogneš ljudima po forumu, pa neka sad i tebi muka prođe lagano i bez puno cimanja.Pošto ćeš verovatno morati da šalješ u servis, prvo ih zovi i sve se u detalje dogovori, nemoj da te zavlače, a to itekako znaju jer im je servis pun reklamacija i neispravnih Korgova (bio moj prijatelj sa PA800 polovinom septembra i video to lično i naravno odustao od servisa). Nemoj da šalješ ako trenutno nemaju bendere za zamenu, jer ćeš klavijaturu dobiti negde posle Nove godine.
Sve najbolje i sa srećom !