Videti jedan post
Star 26.11.2014, 17:26   #15
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Radi se o programu onSong (spomenuo sam ga u 7 postu). Imam ga na iPadu i proučio sam sve njegove mogućnosti, po mom mišljenju je no.1 za textove. Ima mnoštvo opcija, od slaganja po više kategorija, pretraživanja po tonalitetu, žanru, izvođaču, nekoj riječi u pjesmi ... automatskom transponiranju cjelokupne upisane harmonije za pjesmu, sinhronizacija sa cloudom, interna povezivost unutar banda na bini, projekcije na platno, .... Dodatno se mogu dokupljivati razne mogućnosti poput foot control, konzole za win koja olakšava unos texta .... Aplikacija radi na iPad i Iphone ali su autori najavili izlazak i za android.
Podržan je od iOS-a 5.1.1., tako da se može instalirati i na iPad prve generacije.

Podsjetit ću (ponoviti) na vrlo bitnu stvar. Omjer (ratio) tableta za čitanje textova je presudan. 16:10 je pogodan za video ali loš je za čitanje texta. Omjer 4:3 je mnogo praktičniji.

@b.o.Y.c.h. ČK - Ekran na tyrosu 8" ali je ratio 4:3. Pogledaj na mojim slikama nešto manji 7" ekran koji ima omjer 16:10. Jasno je zašto je ovih 8" na Tyrosu dovoljno. Zbog toga je moj odgovor na tvoje pitanje
Citat:
dali uzeti stari ipad 10" za cca 150e ili novi samsung 8"isto za 150e
da uzmeš starog iPada 10". Pored povoljnijeg omjera ćeš dobiti i mogućnost MIDI povezivanja. Batereija mog starog iPada bez uključenog wirelesa drži 10-tak sati.
casper je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post:
b.o.Y.c.h. ČK (29.11.2014)