Nisam koristio X32 pa ne mogu iz licnog iskustva da pisem ali citajuci po netu vidim da i jedan i drugi mikser imaju svoje bolje i losije strane - na pr., Behringer nudi vise sto se efekata tice dok kod Presonusa preampi imaju bolji odnos signal/sum pa radi malo cistije itd.
Generalno, problem je sto Behringer vazi za firmu koja proizvodi jeftinu (citaj losu) robu pa to ljude u velikoj meri odbija ali mislim da ova serija miksera veoma opravdava cenu za koju se prodaje. Takodje, ovo mislim i za jos neke njihove proizvode!
I ja sam licno ranije imao lose iskustvo sa Behringer mikserom iz Xenyx serije. Kupio sam novu u Artistu, posle par meseci joj je crklo napajanje. Bila je pod garancijom pa su mi dali novu miksetu, nakon pregleda u njihovom servisu i konstatacije servisera da je ne moze popraviti. S` te strane sam licno veoma zadovoljan pomenutom prodavnicom, nadam se da bi se tako ophodili prema musterijama i da je bio neki skuplji uredjaj u pitanju (ova mikseta je bila negde oko 200e).
Promijenjeno od Akordeonista (02.12.2014 u 17:13 sati)
|