novost g 70
evo jedan savjet nini,kini i ostalima koji rade na g 70,neki dan sam tokom prijenosa podataka(pc ssd)iscupao slucajno kabal i synth mi je ispisivao internal memory 0 mb,3 sata se zafrkavao i kazem to je to riknuo je,kad nadjem na jednom forumu caku kako ga oziviti(tj formatirati),roland kaze da se ne moze,e ja cu dokazati da se moze,kada je g 70 power of,pritisni istovremeno arr,piano i strelica dolje,i stisni power,sinth te pita initialize ssd,onda stisnes samo broj 1(od upga),synth sam ozivi ssd i sto je najbitnije kada napravis to kljava radi 500% brze,do sad sam cekao 2 sec da pozove upg,a sada 0,5 sec,fenomenalno,samo prije toga sve podatke prebacite na pc ili external memory,synth poslje ovoga nevjerovatno brze sve odradjuje(pozivanje performanci,write,trazenje pjesama)ludilo,vjerovatno se tokom godina nakupi virusa na ssd u pa ga koce,pokusajte necete zazaliti,(poslije ove radnje ponovo ucitajte v 3 software,svoje ritmove i performance koje ste prema navedenom pospremili na karticu ili pc),pozdrav rolandovcima
|