Videti jedan post
Star 04.12.2014, 01:34   #27
bockob
Drugar foruma

bockob's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2014
Downloads: 4
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: PA900, PSS480
bockob ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Mislim da je neko pitao na korgu se mogu brisati fabricki ritmovi samo moras da omogucis to u global settingsu
a neko je rekao zar je 640 ritmova malo , za univerzalne nije, ali pogledaj koliko ima namenskih ritmova, svaka pesma jedan ritam, koliko ima pesama hitova, pevaca, to su hiljade u pitanju i ja sam vec 90% user mesta iskoristio u korgu sada mi jedino preostaje da brisem fabricke, i da se nadam da ce pa4x to da prevazidje i resi kao korg, ili da prelazim na yamahu, jer stvarno ne razumem sto je ovako korg to uradio kada su ritmovi reda velicine 100kb, a on je za stil rezervisao celu jednu banku umesto da kao i yamaha koristi raspoloziv memorijski prostor
pametno je to kod yamahe, sempl je materjal nesto sto mora da ima neku tezinu tj memorisku vrednost, a ritmovi su text fajlovi, taj i taj sempl na tom kanalu sa tim i tim podesavanjima koristi tad i tad, i tako za svaki instrument i gotovo, najobicnija textualna datoteka koja koristi semplove na odredjeni nacin, odredjenim redosledom.
bockob je offline   Reply With Quote