Videti jedan post
Star 10.12.2014, 14:42   #36
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Dobrodošao na forum, Boki.
VanBasco je napopularniji midi player: jer je free, jer radi i na win7, jer je pregledan, jer ima playliste, jer ga ljudi vole
Na žalost, nema mogućnost pohrane promjena koje su u njemu urađene i da prilikom ponovnog pozivanja MIDI zvuči onako kako ti želiš. Soundovi, njihovi volumeni i ostale karakteristike MIDI-ja su upisane u MIDI trake. Možeš ih mijenjati i kao takve pohraniti bilo kojim MIDI editorom kao što su Sonar ili Cubase ...ima stvarno mnogo programa koji su to sposobni učiniti. Kada jednom obradiš MIDI s takvim editorom i napraviš pohranu, onda će i na VanBascu zvučati kako si postavio. Morao bi prilikom editacije u nekom od tih MIDI editora isto postaviti Hypersonic2 kao izvor zvuka kako bi radio pravilan mix, a vezan je uz karaktereistike istoga.

Meni pada na pamet jedan drugi prijedlog. Probaj puštati fajlove s jednim od dva vrlo upotrebljiva i interesantna midi playera. Oni prikazuju text (predpostavljam da ti je to bitno) i sposobni su upamtiti Tj, upisati u MIDI promjenjene postavke. Jedan se zove MIDI EDDIE (Song Galaxy), a drugi je SWEET MIDI PLAYER (Roni Music). Nesreća je jedino što nisu free, ali mislim da vrijedi uložiti nešto malo para u tu svrhu. Probaš ove demo verzije i odlučiš koji ti više odgovara, i da li ti uopće odgovara.
casper je offline   Reply With Quote