Kao sto sam u nekoj temi pisao, korgu trebaju ama idealni uslovi da bi on zvucao dobro, a pre svega jako kvalitetno ozvucenje, a na tom ozvucenjue ce i casio da zazvuci...Po meni, mix ritma na korgu mora da bude jako "plitak" da bi se tu culo sve ono ste treba da se cuje u jednom ritmu - i svaka kontra, i svaka cinelica....to drugim recima znaci da mora da zvuci ko pracka ako hoces da se cuje sve...to kutiju ne moze da napuni, pa onda ljudi pribegavaju tzv "bojenju" preko mixera, niskih frekfencija do ludila, da bi nesto izaslo na razglas,i naravno tu na kraju ispadne ona cuvena pita od go, muljavina u pravom smislu te reci...cudna je sprava taj korg..
NordX drug, meracim ovog Ketrona vec neko vreme, ali nikako da mu se nameracim

Najveci problem mi je veoma malo raspolozivog materijala...U sustini ne volim samo da ucitam tudji set i da sviram, moram ja to da prisredim svaki ritam kako meni godi, cesto i otkuckam neki sam, pa mi za Ketrona treba bar nesto od cega da startujem, da ne pravim bas sve sam od 0, mada je to mozda i najbolje resenje, ali iziskuje previse vremena, a svirka ne moze da ceka

Pa se mislim sta da radim...Korga sviram iz nuzde, zvana navika i "operativnost "