Videti jedan post
Star 16.12.2014, 00:06   #106
miki2008
Vredan član društva

miki2008's Avatar

Registrovan/a dana: 07.04.2008
Mjesto: Banja Luka
Godina: 40
Downloads: 266
Uploads: 16
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: pecanje
miki2008 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
miki2008 pošalji poruku preko ICQ messengera miki2008 pošalji poruku preko MSN messengera miki2008 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ljudi u kom vi vjeku zivite pa jos pricate o g1000 g800 g600??? Pa ja vecu sintetiku nisam cuo nego na tim spravama. Hvala bogu da su izumrle. Ljudi fino napravili sempler pa vam ni to ne valja. Jebote kad se sjetim onog g1000 i onog njegovog defa i piked basa dodje mi da povracam. Nemoj te se blamirat i poredit stvari koje u opste nisu za poredjenje pogotovu g1000 sa nekim aranzerimi iz korgove novije serije poput pa1 pa2 pa3. Da poredite Yamahu Tayros pa hajde al vi pricate o g1000 o boze moj... Jednostavno objanjenje na sve to sto tvorac ovog posta hoce da kaze je buraz nije u interesu da jedna klavijatura radi bolje ili priblizno isto kao neki vst na racunaru. Postoji tehnologija za to odavno je napravljena ali je jako skupa. A ako je nekome lakse da mu zvuci to sve neka za 30 evra u kafani sto radi nosi gomilu kontrolera i racunar pa neka mu zvuci onda. Ali posle toga kad ode na neki live nastup gdje su svi istrumenti akusticni onda sam sebi jebe mater kad cuje ziv bubanj ziv bas i sve istrumente koji su zivi. Pa dan danas u studijima sirom svijeta zivi istrumenti sviraju aranzmane. ZBOG CEGA LI??? Bas se pitam...Sto se tice konkretno aranzera mnogo tu ima stvari i oko pratece opreme tj razglasa. Ne izlazi isti ton na svakoj kanti od kutije. Da se mene pita ja bi klupave aranzere zabranio da i ostali muzicari imaju poslo i ne bih nikada pozelio vise da ga ukljucim. Jebem ti aranzer i ko ga izmisli dabogda se u grobu prevrtao.
miki2008 je offline  
Sledeći član vam se zahvalio miki2008 za ovaj koristan post:
sale_band (27.09.2015)