Ovako.Juče sam gledao emisiju o kineskoj privredi i saznao da su kupili dosta evropskih firmi.Najzvučnije ime od tih firmi je Volvo.Imao sam priliku raditi na EV kutije-Made in China,koje rade perfektno.Takođe sam radio na Mackie kutije-Made in USA,koje su smeće(po meni).Što se tiče Behringera,koji je,uzgred,Made in Deutschland,kao i Dynacord,ja sam vrlo zadovoljan soundom,naročito novijih modela.Balkanski usud je što muzičari traže mazge od kutija,koje su prodorne i izdržljive,a o ljepoti i punoći zvuka malo ko vodi računa.Važno je da se mogu kutije˝naložiti˝,a kako to ˝naloženo izlazi manje je bitno,samo da ne spalimo zvučnike.Malo sam odlutao od teme,da se vratim.
Ne treba imati nikakvih predrasuda prema novim i manje poznatim proizvođačima zv.kutija(ili bilo čega drugog).Lijepo isprobaš,testiraš,pa,ako ti se svidi kupiš..Kod nas ljudi pate od ˝fensi˝brendova...Nebitan je logo na proizvodu,bitno je kako radi,šta nudi i za koje novce..Toliko.Pozdrav i svako dobro Svima!!!!
Dodato:
Zaboravih dodati.U prvom postu sam pročitao da su u navedenim kutijama PA zvučnici.Ako su to P Audio zvučnici,iz mog skromnog tezgaroškog iskustva(preko 30 godina)mogu reći da su odličnog kvaliteta..
Promijenjeno od makso68 (14.01.2015 u 21:48 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|