Videti jedan post
Star 26.02.2008, 15:00   #4
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Marco7 Pokaži Post
Ma extra bre,taj delay 56 je samo malo brzi od 17-tice ali u sustini to je to,meni se mnogo svijda hall 17 jer daje neku sirinu na vocal neopisivu!

Tačno da nisam imao priliku raditi na Power Mateu stekao bi utisak da je to extra mixeta i da su joj efekti fenomenalni...

Ljudi moji za te pare možete uzeti mnooogo bolju i mnooogo kvalitetniju opremu!!!

Marco vidim da si dobar muzičar, dobro radiš(sviraš, pjevaš), nastupaš u dobrim lokalima širom Srbije, pa me zanima da li si imao priliku probati neki Sound Craft npr Spirit seriju, Mackie- recimo seriju CFX, Allen&Heath npr. WZ 12:2, a o Midas Venicu da ne govorim...

Takođe hoću da pomenem efekat procesore koji su i za naše uslove i podneblje prilično jeftini a daju odličan kvalitet!
TC Electronic M300(dual efekat) polovan sam našao za 150 eura a "poješće" za doručak efekte u PM, o Lexiconu MX200 koji je možda malo i bolji po pitanju halla da i ne govorim...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote