Jasnije mi je da pm trojka nova ne treba da se poredi sa bilo kakvom dvojkom,nisam opsjednut jer vidim da mnogi koriste druga rjesenja pa sto nebi i ja,bez obzira sto sam dugo svirao na 1040 i kako vidim iz vasih pisanja nije sve u dinakordu.Pogledao sam cijene i vidim da je opcija koju je kolega spomenuo Allen Heat sa nekim snagasem jevtinija bar za 300 eura na piku.
Ja sam stari clan ovoga foruma i nikada nisam nista pisao bez veze.Prvi moj je profil koji je i sada aktivan samo sam imao neki problem pa dugo nisam mogao da se logujem je eyo,kasnije kada sam se ponovo registrovao kao efe i taj je profil proradi i nikad neznam sta je bilo.Pogledaj na oba profila vidjeces da nemam dovoljno postova za download a otkada sam na forumu,sto znaci da ne sakupljam postove .Ovo mi zaista treba kao sto mi je trebalo i nekoliko savjeta kada sam kupio pa 600 prije nepunu godinu.Eto dragi kolega ako ima jos nesto pitaj,a vase iskustvo sa ovim novijim stvarima i dalje veoma cijenim i postujem ,i dtago mi je sto ima ovakvih foruma da mozemo i mi stariji i sa manje iskustva nauciti. Pozz
|