Videti jedan post
Star 31.01.2015, 22:45   #7
efe
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.02.2011
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
efe befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Jasnije mi je da pm trojka nova ne treba da se poredi sa bilo kakvom dvojkom,nisam opsjednut jer vidim da mnogi koriste druga rjesenja pa sto nebi i ja,bez obzira sto sam dugo svirao na 1040 i kako vidim iz vasih pisanja nije sve u dinakordu.Pogledao sam cijene i vidim da je opcija koju je kolega spomenuo Allen Heat sa nekim snagasem jevtinija bar za 300 eura na piku.
Ja sam stari clan ovoga foruma i nikada nisam nista pisao bez veze.Prvi moj je profil koji je i sada aktivan samo sam imao neki problem pa dugo nisam mogao da se logujem je eyo,kasnije kada sam se ponovo registrovao kao efe i taj je profil proradi i nikad neznam sta je bilo.Pogledaj na oba profila vidjeces da nemam dovoljno postova za download a otkada sam na forumu,sto znaci da ne sakupljam postove .Ovo mi zaista treba kao sto mi je trebalo i nekoliko savjeta kada sam kupio pa 600 prije nepunu godinu.Eto dragi kolega ako ima jos nesto pitaj,a vase iskustvo sa ovim novijim stvarima i dalje veoma cijenim i postujem ,i dtago mi je sto ima ovakvih foruma da mozemo i mi stariji i sa manje iskustva nauciti. Pozz
efe je offline   Reply With Quote