Ja na toj amate X15LTE kutiji ne vidim ama bas nista interesantno.
Prvo kilaza 38kg???Da li si nekad u zivotu probao sam da stavis kutiju od 30kg na stalak a kamoli 38kg?
Dimenzije apsolutno neprihvatiljive 75cm visina ,50cm dubina...
komponente : 15ica 3 inch namotaj dakle 500w rms snage ,drajver 3 inch ,dakle 80w rms ...
To je sasvim prosecna kutija ,u preglomaznom i preteskom pakovanju.
Kome ces to prodati jednoga dana kad budes resio da prodas i koliko ces je ceniti kada je budes prodavao da bi je uopste prodao?Kakva je zastupljenost rezervnih delova?I jos cena paprena ,ja to ne bih nikad platio ni 1500ev za par,a kamoli vise.Kupi Brendirano nesto provereno sto ces lako ne daj boze da servisiras ,i sto ces uvek lako da prodas kad prerastes.
Sto se tice pordjenja KEY 15A sa RCF 715A to je tek posebna prica u kojoj ce Rcf biti bolji u svakom pogledu.
Dosta je jaci Rcf , ima bolje komponente i plus laksi 4 kg.Rcf je ipak brend koji je zastupljen sa delovima i koji ces uvek moci da prodas po nekoj pristojnoj ceni .
KEY 15 A ima 2.5 inch namotaj na 15ici koji moze max da trpi 300w , drajver 1 inch koji moze da bude plafon 30,40W.
RCF 715A ima 3 inch namotaj na 15ici sto znaci da je ona realno 500w i drajver 1.75 inch namotaj koji je 60w
U sustini taj Amamte po komponentama koje ima u sebi 2.5 inch 15icu i drajver 1 inch pre moze da se uporedi sa Rcf art 315A .
Dodato:
Sto se tice snage apsolutno si u pravu ,sada se svi takmice da napisu sto vecu snagu, i izmisljaju na koje nacine da nam zamazu oci .
Ne zna se ko vise laze , Verse insider 15 se vodi 1620W

, a unutra 15ica B&C ndl 76 od 500w rms i visokotonac od 50w. JBL isto ,svaka nova serija PRXa sve jaca a u sve serije ista 15ica od 400w oznake 265

, ovaj Amate ocigledno laze za duplo, EV takodje ,kad pogledas nove serije ELX , ZLX da ne verujes...