Videti jedan post
Star 02.04.2015, 13:04   #5
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Poslušaj što ti kaže @neshatomic u pogledu težine kutija, to je itekako bitna karakteristika. Pogotovo kada se ranom zorom slažu instrumenti u vozilo.

Čitam temu i meni neodstaje još informacija da bi odgovori bili precizniji. Ne znamo koliko članova je u sastavu, koja je koncepcija svirke (aranžer, bend...), za koliko se ljudi obično nastupa i u kakvim prosorima, koja vrsta muzike je u pitanju ... Ima toga dosta što određuje optimalnu kupovinu. Ako u narednom periodu želiš dodavati basove ne moraju biti nužno od istog proizvođača ali je veoma bitno da li ideš na aktivnu ili pasivnu varijantu. I na kraju, koliko para planiraš uložiti u kutije, možda sam previdio taj podatak.

@neshatomic - upload fotografija na forum nije ograničen njihovom dimenzijom već veličinom, do maximalno 97kb. Za "težinu" slike nije samo bitna njezina rezolucija nego i neki drugi parametri. Kod tvoje slike je "problem" u 300 DPI-ja koji su postavljeni kod Nikona kojim je slikano (Collpix l27). Web ionako prikazuje max 92 DPI i kada se ova vrijednost prilagodi možeš podići fotografiju mnogo veće rezolucije.
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Seeburg Acoustic Line K24 XOV.jpg (91,8 KB, 88x skinuto)
Highslide JS
casper je offline   Reply With Quote