Videti jedan post
Star 25.04.2015, 03:32   #9
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Vec napisah da nije do mastera, jer cak i kad je klavijatura odvojena na 4 kanala, bubanj recimo na out2, i dalje se desava isto, a out 1 i 2 nisu vezani za master, tako da nije do toga...ne verujem ni da je softverski problem, isto se desava na bilo kom setu, a klajva je updateovana za zadnji OS, mogu i to da probam, ali cisto sumnjam da je do toga..Maxx audio trenutno ne koristim, mada se isto desavalo i kad je upaljen i kad je ugasen...E sad prekjuce smo otvorili klavijaturu s drugom da skinemo plocicu s izlazima, da vidimo ima li neceg sumnjivog tu, i on je gledao,posto je elektronicar, merio neke vrednosti unimerom, sta ti ja znam, prckao,cackao i kao deluje da je ok, da misli da je pre nesto oko napajanja, jer se isto desava na sva 4 izlaza, a ne da je do same plocice sa izlazima...Elem ocistili mi to sto skinuli,usisali prasinu unutra,i spakovali sve nazad, jer nije imao vremena da gleda sad napajanje, kao otvaracemo je drugi dan opet, a i ja morao na neku svirku, sklopismo sve, upalimo i nema vise da zeza, evo par dana vec i nisam primetio da brljavi, sad dosao sa svirke i isto nije bilo nekih problema....opet nije stajala ugasena duze od 10-15 sati pa se mozda zbog toga i nije manifestovao problem, ali eto za sada nema...videcemo kad prodje vikend pa da je ostavim dan,dva da odstoji, da je ne palim, da li ce da zeza, uglavnom za sada nema hvala svima koji su pokusali da pomognu, javljam za par dana sta se dalje desava pozz svima
Milan$ je offline   Reply With Quote