Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 20.05.2015, 15:18   #7
Morison
Ovaj baš voli da kuca

Morison's Avatar

Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
Morison befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo nekih starijih demo snimaka boja i ritmova BK9 a tu je jedan novi snimak "begin" u kome sam prikljucio jedan loop bongose...iskreno ja se sa loopovima nisam puno bavio, znam kako radi i kako su zamislili ali nisam nesto koristio ali evo jednog radi prezentacije.

https://www.dropbox.com/sh/3qijwgp7v...oR_bJm1_a?dl=0

@ Boban: Kada zapocnemo sa audio key tasterom u sinhronizaciji sa ritmom, krece poslednji akord koji smo svirali, testirao sam to.
Imamo send efekte reverb i chorus (koji moze biti punokrvni delay) koji mogu da se potpuno edituju plus 2 MFX-a za solo i imamo posebno reverb, delay+3 MFX-a za style. Lepo si rekao, ukupno 9 efekata odjednom u jednoj perfomansi-plus za svaki OTS nove efekte za solo!

@ SMusic studio: koliko je meni poznato, VA7 je imao 2 intra, dva ending-a, 4 prelaza i cetiri varijacije. To sto si pomenuo Basic i Advanced, to bi trebalo da je ista varijacija samo sa manje ili vise ACC trake iz iste (kao manje i vise kompleksan aranzman) ako se dobro secam.
Dakle, Bk serija ima dva vise prelaza (ukupno sest, tri "fill up" i tri "fill down"), i po dva vise intro i ending dela po ritmu.
Dodato:
Boki javi mi se, imam prijatne vesti

Promijenjeno od Morison (20.05.2015 u 15:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Morison je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post:
Boban010 (20.05.2015)