kao prvo korg pa 900 generalno ima losu dirku ali sve je stvar navike.mnogo je bogatiji i napredniji od pa 800.desavaju se bagovi ali ako ne radis brejkove i ne ubacujes bass manual povremeno u svirku ,nece bagovati.verovatno ce resiti neke stvari sa updejtovima.Nije iyradjen toliko lose koliko se prica .Plastika ne svira vec vi ....jedina mana je master ekvilajzer koji je resiv .povezite gitarsku ekvilajzer papucu i ova klavijatura ce da izadje bolje od pa 3x korga.Zvucnici na pa 900 su katastrofalni i ako nemate neke bolje kuci da ih povezete preko nekog pojacalca ,dzabe ce te praviti ritmove na njegovim ,jer na svirci izlazi mnogo drugacije ,mrsavo,neuskladjeno.Generalno pored ovih mana koje sam naveo ,Ja sviram pa 900 oko godinu i nesto i prezadovoljan sam .Pravim sam svoje ritmove ,igram se svaki dan sa efektima ,drum editorom i rezultati su sve bolji i bolji te i sama sprava dokazuje da je ozbiljan aranzer u pitanju.Toliko od mene drage kolege. I jos samo da dodam .Pa 1x je klavijatura sa najboljom dirkom ikada koja je napravljena na aranzerskim spravama a pa 900 dirka nema veze sa pa 1x....
Dodato:
Koliko vidim ,ti si kolega bas ljut.Moras da shvatis da bi takva klavijatura o kojoj ti mastas ,kostala preko 10 hiljada a to je za nase uslove neizvodljivo.Yamaha tyros pa nisu ljudi zadovoljni.Sto se tice pa 900 .Klavijatura je pored svih mana koje ima kao i svaka koju kupis odlicna.realno je pa 600 mnogo siromasan ,dok pa 900 ima sve sto treba jedan bogat aranzer da ima .Pa 3x kosta i hiljadu eura izmedju njega i pa 900 je realna razlika.Nema potrebe za odvajanjem kanala kao sto si naveo da imaju samo l-r.Poigraj se sa pa 900 i bice ti jasno o cemu ti pricam,bas drum ,aperi ,sve se moze doterati u njemu da za odvajanjem nema potrebe.master ekvilajzer mozes dobiti povezivanjem gitarske ekvilajzer papuce i pa 900 ce izlaziti mocnije od pa 3x.
Promijenjeno od mimiki (12.06.2015 u 11:59 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|