Videti jedan post
Star 15.06.2015, 20:30   #37
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Fica71

Sasvim se slažem sa tobom u onome zadnjem postu.Ne brini se zbog toga naime uvijek se nađe neko pametan tako je i bilo i biče.Znam po sebi kad sam davao upute kako se rade samplovi za yamahu 9000/pro i neki počeli mi soliti mozak tako i ovako a nisu imali pojma hehehe.Nema veze.Puno puta dođem ovamo pa čitam komentare i neki me baš nasmiju ali ne odgovaram na njih jer bi odma počela svađa.

A o Korgu PA900 mogu,da kažem ovako sasvim na kratko što je naravno moje osobno mišljenje o njemu i naravno napominjem,da svako ima svoj ukus i ima kljavu takvu kakva mu odgovara.
Za mene osobno nije nijedan od Korgova Korg PA 300/600/900 neka profesionalna klavijatura što se zna i naravno može potvrditi svaki dobar poznavalac korgova.
Dobro ako izuzmem jako lošu izradu kučišta i tako dalje i još što mi dođe više kao neka plastična igračka Korg pa900 za pare koje košta nije neka naročito velika cijena.Al kako,če inače,da se održi pokazat če vrijeme.
Ne bih,da se opuštam u veče pojedinosti o njemu zato,ču nabrojiti samo jedno između njih a i ta baš nije mala i takvu klavijaturu ja za takve pare ne bih uzimao.
Naime Korg PA900 kao prvo nema OUT 1 i 2 i to mu je jako velik feler pošto ima ugrađen VOKODER.Ja ako na klavijaturi koristim Vokoder vučem ga van baš na ta dva izlaza inače sasvim bezveze je to jest meni sasvim nekoristan ako na mixeti ne mogu,da koristim ulaz mikrofona posebno a ne zajedno sa ritmovima te bojama od klavijature.Iako je namjera kao,da bude PA900 kao naknada Korga PA800 kojeg su totalnoma sjebali zbog kvarova matičnih plata te crkavanja ramova (ne kod svih serija) i mada PA800 baš zbog toga nisam tada uzimao moje mišljenje da je svakako puno bolji.Barem što se tiče kvalitete izrade kučišta i tako dalje.
Ovo je moje osobno mišljenje o toj klavijaturi i kao što sam napomenuo svako ima svoje i ja sa svojim naravno nemam namjeru,da utječem na njegovo.
Pozdrav svima na forumu.
flosarka je offline   Reply With Quote