Videti jedan post
Star 03.08.2015, 16:44   #7
Alen P
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 18.11.2007
Mjesto: Čakovec
Downloads: 408
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 71 puta u 69 Postova
Instrumenti: Tyros 4
Interesi: Muzika, religija
Alen P befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Alen P pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ipak treba malo stati na loptu i isprobati te nove yamahe u radnji. Tako je kod mnogih novih modela, najprije oduševljenje a tada se ipak ispostavi da se ipak radi o proizvodima srednjeg ranga. Ovaj demo je dobar, kvalitetan. Kao i svaki drugi demo Yamahinog brenda. Evo na netu Michele VOnken i PRS2100, ludilo koji demo! Al mene interesira da li 770-tka ima npr. articulation trumpet koja je u mojem T2? Ono što čujem su za sad tek nijanse i uopće me 770-tka ne impresionira. Display, ok, ali manje bitno. Bitnije su mi tipke koje su u tim modelima zasigurno očajne. Da ne uspoređujem 970-tku koja će koštati oko 2000 eura, možda kod nas još više a nema super articulation 2 soundove koje ima T3; one fantastične klarinete, saxe... U Eurounitu sam probao psr950 i mogu vam reći da nikad nebi mijenjao Tyros 2 za 950. A 950 je kao novi model jedamput skuplji od mojeg starca-bez super articulation soundova; ma brilijantno! Poslovna politika je i dalje poslovna politika koja nas košta novaca a kad dofuramo klavijaturu doma onda i živaca. Malo pričekati.
Alen P je offline   Reply With Quote