Videti jedan post
Star 04.08.2015, 13:55   #58
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma nema ljutnje, potpuno se mi razumijemo. Uostalom, argumentirana razmjena mišljenja je uvijek dobrodošla. Otvara svima nove vidike i pomaže za bolje razumijevanje tematike.

Usporedbu (n)ove S serije i starijih Tyros modela ja gledam iz svog ugla.

Prvo, mogućnost kombiniranja elemenata različitih kitovima bubnja i edit po svakom elementu koji je Yamaha konačno ubacila u klavijaturu je odličan pomak naprijed. Meni osobno ta mogućnost uopće nije potrebna, odavno baratam ovim preko XGWorksa ali za one korisinike koji to ne žele ili ne znaju, ovo je velika prednost.
Druga stvar koja će pratiti sve naredne modele Yamahinih aranžera je korištenje YEM kao pomagala u cjelokupnom slaganju klavijature. Probao sam se malo igrati s tom aplikacijom, preglednost i jednostavnost pristupa svim podacima je jedinstvena. Opet kažem, meni je ona možda i nebitna jer imam dovoljno znanja da sve odradim drugim alatima, ali za sve postojeće i nove korisnike kojih će sigurno biti sve više, ovo je odlična novost.
Treća bitna stvar je spori RAM koji je sve za sve modele do Ty3 vrlo loše riješen, a da ne govorim o problemima s CUSTOM DRUM.

S serija je sigurno osvježenje u svijetu aranžera srednje klase i što je najbitnije ostavlja korisicima izbor, koliko mogućnosti - toliko para.

Promijenjeno od casper (04.08.2015 u 13:56 sati)
casper je offline   Reply With Quote