Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 04.09.2015, 19:33   #497
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma potrebe za odgovorima uvek ima,mozda neko planira da kupi ili vec ima BK9.Sve sto se napise ovde nekom ce nekad biti od koristi.
BK9 prodajem jer nemam posla,nista do nove godine a skola je stigla,zimnice,ogrev a ja imam tri klavijature.Jbg,nije dovoljno sto ionako nema posla nego nam posao uzimaju muzikanti iz drugih gradova.Recimo putuju iz Nisa(160km u oba pravca) a za vece u kafani naplacuju 3000din po clanu.Ovi nasi jos gori sviraju za po 2000 din po clanu benda a idu po dvojica...
Da nosim masinu od 1200 eura kako bi zaradio 2000din?Neka hvala,nisam ja tolko bogat,ko ima nek nosi,ja ne!
Iz dosade cackam nesto oko BK9,neke moje ritmove prilagodjavam,za sada samo par njih,i nekoliko boja.Mada se dosta nerviram jer nisu iste boje na obe masine pa pravim kompromise a to ne ide bas lako.
To sto ti se desava da baguje moze da potice pre svega od nekompatibilne i prevelike usb flash memorije.Kolko sam video Rolandova je 2gb ali je dosta skupa.Vazna ti je i brzina kojom se upisuju i citaju podaci narocito podaci sa manjim brojem Kb.Imas program Flashbench sa kojim mozes da testiras brzinu fleshke.Vrlo je vazno da se testiranje obavi do kraja zbog malih fajlova.
Isto cesto pravi bekap i formatiraj fleshku u klavijaturi.Mnogi korisnici preporucuju da lista nema vise od 100 performansi a da imas vise lista.Na novoj masini je sada to tako ustanovljeno a pretpostavljam da to nije slucajno.
Boban010 je offline   Reply With Quote