Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 06.09.2015, 18:04   #9
Rudiiiii
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Rudiiiii befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Boban010

Ovako: prvo bagovanje nije bilo bagovanje u pravom smislu rijeci. Naime na bini se nadju oni koji donose finansijska sredstva (zovem ih keseri) zvana baksis i pozeljno je da prave guzvu, njih ne mogu tjerati sa bine iz razumljivih razloga, druga grupa (zovem ih pismonose) nose neke papirice i u tim papiricima je cesto isti materijal koji donose keseri ali sa dodatnim uputstvima, ponekad u papiricima nema nista nego samo zahtjev da se objavi: Ficek londonske registracije da se pomjeri da Lambordjini moze izaci sa parkinga, njih takodje ne mogu tjerati sa bine, treca grupa su "prateci vokali". To su oni koji vole da pjevaju i njih ne mogu tjerati jer su cesto jaci od mene a i bolji pjevaci pa napravim sa njima dogovor: samo se vi poredajte iza i kad ja povedem vi popratite iz sveg glasa a nekad kad nabavim drugi mikrofon dobicete i tehnicku podrsku Oni su cesto zbog alkohola valjda nestabilni na nogama i upravo je neko od pratecih vokala stao na onaj ispravljac i nestalo je struje jer se onaj kabl malo iscupao.
Drugi bag je kad sam koristio tu rumbu i koliko se sjecam nista nisam pritiskao, nego jednostavno prestade da radi, struje je bilo ali klasicno bagovanje. Ugasio sam i upalio sa vrlo malim razmakom i startovao je kao sto sam vec rekao sa menijem gdje je bio selektovan 7/8 i malo sam samo spustio do rumbe i nastavio. Htio sam reci da nisam koristio ritam sa USB nego internal. Nije se vise desavalo i nadam se jednog dana pregledati global i poiskljucivati sve nepotrebne stvari premda ne vjerujem da je to bio razlog.
Najgore je kad bag ne mozes ponoviti, i onda to u principu i nije bag
Rudiiiii je offline   Reply With Quote