I meni je cudno kako su pravili tu rumbu, skoro pa kao u studiju

skoro kanal po kanal. Nadam se da nije neka sys-ex frljoka ostala a zanimljivo je da ni freeze funkcija nije koristena. Na G70 sam imao prilicno dobre stvari, koristio prosirenja ali mislim da nisam dostigao ovakav groove i zvuk pa sam mozda i zato navalio na tu rumbu kao mutav. Imao sam neke solidne specijalitete ali mozes ih koristiti jednom-dvaput za noc dok je ova rumba univerzalna. Na BK9 medjutim ima(m) neki sub-bass na timpanu koji unistava koncepciju nekih mojih ritmova sto je po mom skromnom misljenju dokaz da su vandleri u BK9 mnogo bolji. Reverb sigurno nije jer ja to stavljam skoro na nulu zbog stednje

Imao sam sad i neke muzicare, slucajno navratili i iznenadjeni su sa kvalitetom BK9 a ja kazem da to nije nista kad ja sredim svoje rumbe eheeeej tek onda ima da prasi

Jbg ovo iako je sala treba napomenuti da ne koristim audio key jer dotle nisam dosao ali sa dodatnim audio loopom bilo drums, bilo neke druge melodijske fraze mogao bi dostici neki drugi visi level sviranja (zlobnici ce reci da to i nije tako tesko). Ne poznajem druge brandove ali sumnjam da za ove pare ima nesto tog kvaliteta. Jbt G70 je kostao cini mi se tri puta vise, naravno ne za mene a po zvuku ne moze sa BK9 zapeti, pogotovo iz kutije.
I ne treba zaboraviti povratak chord seq. nesto sto smo mi imali kad drugi brandovi nisu znali sta je 7/8

bolji sviraci mogu sprziti improvizacije a ljepsi mogu pitat neke gosce za ples, a muzicari-gosti ce mudro zakljucit: eno ga fajlas