Videti jedan post
Star 29.11.2015, 02:40   #5
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da, pogrešno sam pročitao/shvatio ono što si napisao.

Uhvatio sam malo vremena i samplirao cjelokupan RealDrum sa "četvorke". Složio sam ga u Awave i pohranio kao UVD i TVD. Vjerujem da će raditi dobro na Tyros3/2, ja sam ga testirao samo na 4. Uskoro će biti odobren pa ćete ga moći skinuti iz downloada. Volio bih čuti komentare kako zvuči na 3/2.

Ovaj drum je interesantan, izrađen je s drugačijim velocity zonama nego ostali. Zbog toga često ne radi dobro niti na "četvorki" ako ga pridružimo nekom Stylu u kojem svira recimo Acoustic, Power ili Rock. Ali u svakom tvorničkom Stylu gdje je on postavljen, radi vrlo moćno upravo zbog toga što je i odsviran pravilnom dinamikom.

Pored toga, na dosta tvorničkih bubnjeva je djelovano sa Sysex kontrolama i na taj način je ispeglana traka do maksimuma. Te Stylove je lako prepoznati jednostavnim testom. Bubanj svira i na tren mu promjenimo kit da bi odmah nakon toga vratili onaj originalni. Kada smo napravili ovu "brzinsku izmjenu", Sysex kontrole više ne djeluju na originalni bubanj i on će zvučati drugačije. S obzirom da izmjene Sysex nisu omogućene u klavijaturi, drugačiji sound istog kita zna prilično zbuniti.
casper je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post:
nikolakostic (19.10.2016)