Ajde da razjasnimo par stvari:
Moja prva rečenica je:
Citat:
Aranžer NIKAD ne može da bude isto što i "solo" klavijatura zbog same organizacione strukture.
|
Na šta ti navodiš na priču kako može da bude isto i na kraju odgovaraš:
Citat:
Nemoj da porediš babe i žabe ( žargonski rečeno). Jedno je aranžer, drugo je workstation.
|
I šta si ti to tačno novo naveo po specifikacijama? Dodao si preset memory? Svaka čast, a ajde mi reci kako to menja činjenicu da imaš 64 mesta za USER performanse? I u kom to svemiru je 64 USER mesta "dovoljno" a pogotovu za našu muziku i našu živu svirku?
Mada... Čim ti upućuješ na wikipediju kad ti se postave konkretna pitanja (a na koja uopšte i ne odgovoriš) sve mi je jasno.
Neće ti kapa pasti sa glave da baciš link i kažeš "vidi ovde:" - tako treba da se ponaša neko ko ima osnovnu forumsku kulutru. To što si stariji član i pritom se sam javljaš trebalo bi da znači i da želiš da pomogneš a ne da prodaješ maglu pošto u prethonda 3-4 posta ništa upotrebljivo i korisno nisi napisao a na svako konkretno pitanje vrtiš praznu priču i izbegavaš odgovore.
Zato ja ovde stajem a ti kada budeš želeo da diskutuješ, možda i nastavimo priču.
Poenta mog prvog posta je bila - DA, savremeni aranžeri mogu da završe posao sasvim pristojno, ali, workstation je i dalje jedina prava opcija za ozbiljnu svirku.