Ljudi, posto mogu da prosirim budzet, trazicu klavijaturu do 700 evra!!! Ponovljam, trazim solo klavijaturu(radnu stanicu) za POP/ROCK/FUNK,RAGGAE,BLUES/JAZZ/SALSA/ZABAVNU MUZIKU i slicno tome, tj. trebaju mi lepe boje npr.:klaviri(razne vrste), orgulje,padovi,hammond,rhodes, strings, brass, sax, lead, klarinet, trube,flaute,neka zvona npr, itd... hvala jos jednom unapred !
Dodato: Npr. mogu da uzmem novog Korg Krossa 61 za 550 evra, ili Juno Di za otrpilike istu cenu... e sad u poredju sa npr. yamahom mo6, ilia rolandom x7, koje bi mogao da nadjem do 700 evra(za yamahu mo6 ne znam) sta je bolje? Korg kross 61 i roland judno di su novije klavijature, tipa proizvdene tipa pre 2 godine, a ovo ostalo je mnogo starije koliko sam gledao.... pretpostavljam da su novije klavijature verovatno i bolje(u smislu boja, i neki drugih stavri, sta znam)a mozda i gresim... jer na pr. kada sam video tritona tr koji mi je neko savetovao da uzmem, ili rolanda xp30- - to je sve staro preko 10-15 godina, to nije malo... ali nez obzira na to, reciite mi sve sta mislite o svemu ovome sta imate, i ponovljam, preporuka za SOLO klavijaturu do 700evra( ne bitno polovna ili nova, ali mislim da je bolje dobra polovna da se uzme za te pare i ako je sigurno dosta starija)... i na sta jos da obratim paznju sto se tice klavijature, npr ROM,Ram, Procesore, sta ja znam... pozz ljudi !!!
Dodato: verovatno smaram, ali moram da se dobro raspitam, jer ipak ne zelim da puknem toliko para, a da ne budem posle zadovljan, da uzmem nesto sto nije za moje potrebe,ili da je ne kvalitetno !
|