Citat:
Originalno postovano od mikimiki
Tako je u T5. Totalna nebuloza. Smeta I tekako. Ne mili se covjeku ubacivati nove samplove. .Totalna glupost od Yamahe.
|
au jbt kakva prevara od strane lopuža u Yamahi - tek sad shvatam zašto na Motif-u XF 6,7,8 ima mogućnost da se stave 2 flash kartice. Na prvu staviš "stalne" boje koje ti najčešće trebaju a na drugu "pišeš i brišeš" tj. stavljaš povremeno stalno nove samplove a time se ne briše ništa na onoj prvoj flash kartici jer ona je sama za sebe. Znači nisu bez razloga lopuže u Yamahi stavili 2 flash kartice u Motif-a XF (ja inače mislio joj što su fini u Yamahi, dali klavijaturistima dodatne opcije - kad ono oni stavili 2 flash kartice da izbjegnu masovne proteste vlasnika XF-a zbog problema kojeg sam citirao u prošlom postu)
Što će reći da lopuže u Yamahi baš briga što će se vlasnici Yamahinih aranžera buniti jer su iz nekog razloga došli do zaključka da mogu neobraćati pažnju na to. A vi vlasnici Yamahinih aranžera trpite štetu što imate mogućnost stavljanja samo jedne flash kartice, tako valjda misli Yamaha.
E ovome se baš nisam nadao jer "žicam" da kupim PSR-S970. A sad dobijem informaciju da ni duplo skuplji Tyros nije imun na gore opisani problem
Ne znam samo je li se isti problem javlja i kada je u flash-u instaliran npr. Balkan pack odnosno da li se on može "zaključati" poslije instalacije, da se ne briše kad se stavljaju user samples u ono što ostane od slobodnog flash RAM-a ?
p.s. poznavajući Yamahu oni će sigurno staviti 2 mjesta za 2 flash kartice ali tek tamo negdje na Tyros 7,8