Videti jedan post
Star 13.12.2015, 03:59   #3
SMusic studio
Vredan član društva

SMusic studio's Avatar

Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
SMusic studio ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od branoy Pokaži Post
postavi snimke slobodno ovde, stavi sve klavijature, rolandfa korga, ketrona i yamahu, i u 101 posto cu ti ih sve tacno odgovoriti, ja imam sluh opasan, ako ne verujes ,proveri!! kaci snimke...
Kakvi bre snimci preko kompjutera i kompjuterskih zvučnika? Jel ti preko toga radiš tezge, pa ćeš tako da upoređuješ aranžere. Jedno je što na mom BK9 izlazi na kompjuterskim zvučnicima, studijskim monitorima i slušalicama, a nešto sasvim drugo preko razglasa 2x400w.
Možeš da ulepšaš bilo koji aranžer preko kompjutera kako hoćeš, a drugi da namerno pokvariš ili staviš default sound i šta onda?

Preko kompjutera nije merodavno. Razglas i razglasne kutije su merodavne, a ne snimci. I to treba probati sve odjednom i na istom razglasu.

Tako je i meni PA900 zvučao preko kompjutera mnogo dobro, pa kada sam otišao da ga kupim, srećom probao sam ga u radnji 3-4 sata i momentalno sam odustao. Posle svih muka, pa čak i pomoći prodavca koji ga, kao odlično poznaje, do kraja nisam mogao da dobijem taj sound sa kompjutera, a i naviklo mi se uvo na Rolanda, pa mi je na PA900 sve zvučalo smešno i plitko, nakako totalno jeftino i nedefinisano.

Ja hoću da se organizujemo i da probamo to negde, ali hoću pre toga da se kladimo da ne dolazim džabe. Ja ću poneti svoj BK9 za demonstraciju i Alesis razglas sa 2 Dynacord kutije 15".