Korg pa80 ne rade zvucnici
Pozz kolege novi sam na portalu...imam korg pa80 prije nekih pola sata svirao sam i odjednom su zvucnici prestali da rade...otvorio klavijaturu izvadio zvucnik i on radi na drugom uredjaju...briferom provjerio kablove od zvucnika svi salju signal....e onda sam procitao na portalu da moze biti do dzeka slusalica ubacio slusalice probao one rade....e sad ako ima neko sa slicnim problemom nek pojasni do cega je do pojacala? do onog integralnog do cega li je ja nzm...i da napomenem bila je pojacana do kraja kad se to desilo..pozz
Dodato:
[quote=Covla94;285119]Pozz kolege novi sam na portalu...imam korg pa80 prije nekih pola sata svirao sam i odjednom su zvucnici prestali da rade...otvorio klavijaturu izvadio zvucnik i on radi na drugom uredjaju...briferom provjerio kablove od zvucnika svi salju signal....e onda sam procitao na portalu da moze biti do dzeka slusalica ubacio slusalice probao one rade i ostali izlazi....e sad ako ima neko sa slicnim problemom nek pojasni do cega je do pojacala? do onog integralnog do cega li je ja nzm...i da napomenem bila je pojacana do kraja kad se to desilo..
Promijenjeno od Covla94 (19.12.2015 u 10:43 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|