Videti jedan post
Star 02.01.2016, 10:03   #6
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ako je problematično samo područje oko ekrana dovoljna će biti mala led svjetiljka s vlastitim napajanjem, postavljena tako da ne bude usmjerena prema licu/očima.
Mogle bi pomoći i male fluorescentne naljepnice zalijepljene sa strane. Dovoljno će biti dvije sa svake strane postavljene na drugi i četvrti taster.

Mislim da ćeš s vremenom i praksom dobiti rutinu i da će aktiviranje tastera biti moguće i bez "dodatnih pomagala". Dva su momenta, prvi je taj da se oni nalaze točno na horizontalnoj poziciji željene komande koja je prikazana na ekranu. Kod Audye su oni recimo pomaknuti/rašireni po vertikali. Drugi je moment taj da njihovo pritiskanje potrebno obavljati s "vanjske" strane. Ako se isti pritisnu u sredini ili "prema unutra" u odnosu na ekran, potrebno ih je jače stisnuti i tada dolazi do težeg aktiviranja.

Moram priznati da su i meni na Tyrosu u početku stvarali problem jer su uski i osjećaj klika nije baš neki. S vremenom sam se navikao, a ponekad koristim i palac za aktiviranje.
Pored toga, ako se koriste registracije, oni su potpuno nepotrebni za live nastup pa i to umanjuje ovaj problem koji spominješ.
Grafički Fajlovi
File Type: jpg 61lsqyTld2L._SL1500_.jpg (27,2 KB, 162x skinuto)
Highslide JS
casper je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post:
sxkn7 (02.01.2016)