Videti jedan post
Star 01.02.2016, 21:16   #5
Stepsound
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.02.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Stepsound ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Dynacord VariLine Serija/Dynacord XA2 Sistemi

dragi forumasi ja sam stepan ignjatovic zvani stepo iz loznice.moj logo stepsound i novi s audio.bavim se proizvodsnjom zv kutija i skretnica drzim najveci lager zv kutija na podrucju bivse juge 37 godina to radim 30 god sam se bavio muzikom od toga vremena sam uz putno 12godina radi elektricne gitare oblike stratokaster,telekaster,jazbas i dr.radio sam sve oblike zv kutija i radicu ih i dalje na oblik niko na svetu nema zasticeno pravo i nikada nokome nisam prodao pod orginal.posto vidim da me proziva prijatelj nesa tomic i prica da ja stancujem kutije .istina je da sam najveci proizvodjac zv kutija godisnja proizvodnja od 250 do 300kom prosek .radim tj lijem oko 40 vrsta horni od 1 1,5 i 2 inca .pozivam sve koji misle da treba da se nesto zastite da me posete licno sa svim renominarim firmasima ili sa kim oni zele na raspolaganju cu biti 24sata kada oni hoce .a nesi kazem da se kutije ne mogu stancovati mogu se proizvoditi secenjem busenjem uklapanjem smirglanjem ili brusenjem i farbanjem .stancovati znaci izbijati np lim . renomirane je strana rec srpska je dokazane i one sve proizvode u kini u sangaju predgradje zuhaji uvoze ih na kilo a prodaju za hiljade eura .sto se tice sistema savinog koji je nesa probao da radi kao serpa to nije istina da bih neki sistem radio dobro treba da ga usteluje neko ko ima sluha a ne strucnjaci iz batocine .postoji analizer i lc metar pomocu kojih se sve vidi i odreze svi razlicito cuju a dobre sprave uvek pokazu isto.svaki dan mi dolaze razne zv kutije na popravku neke svetske firme me toliko razocaraju i tvrdim da smo mi u srbiji mnoge prevazisli ne dugujem nikome dinar ali u srbiji ce sve da vam oproste ali uspeh nikada .moje je misljenje da ova zemjla nece nikada krenuti jer je uvek tudje bolje od naseg bilo kog proizvoda .niko nemoze zabraniti nikome da radi zv kutije iz hobija ili profi procitao sam sve zakone i znam sta moze a sta ne i toga se pridrzavam vise puta su me prijavljivali neuki ljudi pa sta svi imaju pravo vrata su im uvek otvorena.ipak mislim da bih bilo lepo u mom gradu ili nekom od vasih napraviti sajam zv kutija da svi izlozimo svoje proizvode i tudje pa da se izborimo za vise kvaliteta da ostavimo ovoj deci nesto iza nas.poz stepo iz loznice.
Stepsound je offline