Videti jedan post
Star 20.02.2016, 04:27   #490
Sky Net
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
Sky Net ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

E ljudi moji, u koja doba ja kuci dolazim
Na stranu sve. Radi Tyros. Ne radi bas kako bih ja zelio - ali sta se moze. Tjeram ga, pa ce vec dotjerati on mene, ili ja njega Covjek gdje god da se okrene, neki problemi postoje, u svakoj bransi , u svemu. Po meni licno, Tyros 5 bi trebao zvucati puno bolje, za novac koji kosta. Pa i Pa4X. Realno, mnogo, previse se tu para da na ime brenda. Iskreno, do sada mi nije pala na pamet fora sa istim setovima a razlicitim nivelacijama. Oprobacu. U stvari, moram. Previse, previse mi vremena ide na dangubljene i testiranje, i to me je strahovito iritirati. Umjesto tandaranja sa YEM-om, vise volim da se druzim sa kolegama, sa svojom zenom, da sviram, da vjezbam. Da spavam npr. Da budemo nacisto, ovaj post ne mijenja moje misljenje o YEM-u, niti samoj Yamahinoj politici. Jako mnogo rupa, propusta i bahatosti tu ima. Mogu se pozaliti, ali ne mogu glavom kroz zid. Tako je, kako je. Zivi bili.
Sky Net je offline   Reply With Quote